Olasz szinkrontolmács képzés

Olasz szinkrontolmács képzés

Az olasz szinkrontolmács továbbképzés

Gyakorló tolmács vagy, vagy a Studio Italia konferenciatolmács képzését sikeresen elvégezted? Szeretnél tovább fejlődni, folyamatosan jobbá és jobbá válni az olasz tolmácsolás területén? Ezen a továbbképzésen elsősorban olasz szinkrontolmácsolással kapcsolatos ismereteket tudsz elsajátítani és gyakoroltatni, valamint a tolmácsolással kapcsolatos szövegértelmezési kompetenciáidat elmélyíteni.

A tanfolyam elvégzése után a Magyarországi Olasz Kereskedelmi Kamara, valamint az ELTE/DE tolmácsvizsgáján bizonyíthatod felkészültségedet. A tanév végén tartott belső (iskolai) vizsga alapján a vizsgáztató bizottság fogja eldönteni, hogy javasolja-e neked a külső vizsgára jelentkezést.

Milyen képesítést kapsz?

Amennyiben a képzést sikeresen elvégzed, a Studio Italia képzési igazolást állít ki számodra. Az Olasz Kamara tolmácsvizsgáján sikeresen szereplők kamarai tolmácsigazolványt kapnak. A kamarai szinkrontolmács vizsgán akkor vehetsz részt, ha konferenciatolmács igazolvánnyal már rendelkezel.

Ha a képzés befejeztével sikeresen leteszed az ELTE/DE tolmácsvizsgáját, általános vagy szaktolmácsi képesítést kapsz. Az ELTE és a Debreceni Egyetem tolmácsvizsgáját akkor teheted le, ha felsőfokú végzettséggel rendelkezel.

OLASZ SZINKRONTOLMÁCS KÉPZÉS FELÉPÍTÉSE