Hallgatóink mondták

Hallgatóink mondták

"Csak olaszul tanítotok itt.
Jók a közös programok.
Rugalmas a diákok szempontjából.
Lehetőség van filmeket nézni.
Olaszra van specializálódva, életszerű szituációkban tanítanak.
Színvonalas tantermek, színvonalas helyen." 

Kalmár Judit, 28 év; Sarkadi Nagy Ildikó, 25 év; Báthori Zsófia, 27 év


"Barátságos légkör, ahol a fejlődésnek szabad utat adnak az otthonos termek, a felkészült tanárok és a tanulóbarát módszertan."

Partali Attila, 28 év


"Több helyen is tanultam már olaszul, de legjobban a Studio Italia tetszik, mert kemények az órák, van struktúrájuk, látszik, hogy a tanárunk készül az órákra, nem csak bejön és elbeszélgetünk egymás mellett. Van számonkérés, ami nagyon pozitív számomra, mert ösztönzőleg hat."

Horváth Krisztina, 28 év


"Aktív és beszédcentrikus az óra, gyorsan és tartalmasan telik az idő.
A feladatokat mindig leellenőrizzük.
Játékosan és helyzetgyakorlatokkal tanulunk.
Biztosabb tudás, egymás ösztönzése.
Számonkérésnél nincs rossz érzésem hiányosság esetén."

Duba Ildikó, 32 év; Pálmai Szilvia, 35 év


"A STUDIO ITALIA Olasz Iskolával a cégünk által elnyert TÁMOP munkahelymegőrző pályázat kapcsán kerültünk kapcsolatban, hiszen a közbeszerzési eljárás lefolytatása után ők valósították meg az olasz nyelvi képzést, és az összes nyelvi képzés szakmai felügyeletéért is feleltek.
Megmondom őszintén, egy kicsit szkeptikus voltam kezdetben, mert eddig nagyon sok csalódás ért az olasz csoportos nyelvtanfolyamok terén, de a STUDIO ITALIA oktatási módszerében nagyon pozitívan csalódtam.

Ez az oktatási rendszer, ami náluk van, szerintem egyedülálló, nagyon hatékony, mert szó szerint rákényszerít a nyelv használatára, ehhez külön gratulálok.

A közös munka során tanúbizonyságot tettek a precizitásukról, a magas szakmai színvonalról és a nagyfokú rendelkezésre állásról, ami nap, mint nap elősegítette a projekt megvalósításának előremenetelét. Mindenkinek bátran tudom ajánlani a STUDIO ITALIA-t, legyen lakossági vagy vállalati ügyfél, nyelviskolák terén az egyik legjobb választás!"


Buczynski Tamás, BKV Vasúti Járműjavító Szolgáltató Kft., projektvezető